top of page

NATHALIE TEN CAAT

Wie ben ik?

Ik ben Nathalie Bulo, eigenaresse van Admi Account BV.

Vanaf het moment dat ik kon en mocht werken heb ik dat gedaan, uiteraard nadat ik mijn opleidingen had afgerond. Niet elke keuze die ik maakte was de juiste keuze maar was wel mijn keuze. Al doende kom je erachter dat je daarvan leert. Nog steeds maak ik mijn eigen keuzes maar nu wel meer overwogen, in overleg en mij bewust van de gevolgen en consequenties daarvan.

Ik kom uit een ondernemende, hardwerkende familie, elk familielid met zijn eigen kwaliteiten. De rode draad is wel dat wij allemaal ambitieus en gedreven zijn, gedreven om te presteren.

Mijn vader en broer zitten in de accountancy en daarbij had mijn broer naast Admi Account ook een detacheringsbureau, Adjective genaamd.

Mijn vader was de trigger voor mijn passie voor cijfers. Zo nu en dan hielp ik hem bij Admi Account met simpele werkzaamheden zoals boekingen maken, van het een kwam het ander. Ik vond het zowaar leuk en was er ook nog eens goed in. Was dit dan mijn roeping? Uiteindelijk besloten om de overstap te maken, eerst naar Adjective.

Daarna heb ik de switch naar Admi Account gemaakt, cijfers intrigeren mij meer dan ik ooit dacht. 3 Jaar geleden bood mijn broer mij de kans om een aandeel in het bedrijf te nemen wat ik met beide handen heb aangegrepen. Een jaar later kreeg ik de kans de rest van de aandelen over te nemen van Admi Account.”

Nathalie

“Ik ben nooit bang geweest om hard te werken, werken is mijn passie, mijn drive en mijn bestaansrecht”.

SINCE 2000

Admi Account helpt de Ondernemer te Ondernemen

Nieuwsgierig?

CONTACT OPNEMEN
bottom of page