top of page

NATHALIE BULO

Wie is Admi Account?

Simpel gezegd een Boekhoud- en Administratiekantoor. Maar zo simpel is het niet, boekhouden is een vak apart wat heel erg serieus genomen moet worden. Te vaak hebben wij moeten ondervinden dat in het land der blinden éénoog Koning is, veel ondernemers die blind vertrouwen op hun Administratiekantoor, met alle gevolgen van dien.

Wij geloven in wat wij doen, namelijk kwaliteit en service bieden, verder gaan dan de klant verwacht. Wij geloven niet in het cliché “in het land der blinden is eenoog koning”. Wij laten U ervaren wat U kan en mag verwachten van Admi Account.

Door onze inzet, kwaliteit en betrouwbaarheid onderscheid Admi Account zich. Derhalve groeit ons klantenbestand gestaag. Wij laten de ondernemer zien dat een boekhouder niet alleen je administratie voert maar ook laat zien waar een administratie aan moet voldoen, wat de rechten en plichten van een ondernemer zijn. Wij voeden de ondernemer ook op, struisvogelpolitiek lost namelijk niets op. Wij hebben liever dat de ondernemer wetend is dan onwetend.

De Nederlandse Belastingdienst heeft regels en hoe vervelend dat soms ook is wij houden ons en onze klanten aan die regels. Wij gaan dan ook 2 stappen verder en adviseren onze klanten dagelijks, 7 dagen per week. Met onze kennis en relaties met onze accountant, advocaten en notarissen voorzien wij de ondernemer met informatie die ook echt van belang is.

Waar staat Admi Account voor?

Doen wat wij beloven. Service, kwaliteit en vertrouwen, 7 dagen per week. Maar Admi Account gaat verder, veel verder. Buiten het voeren van de gebruikelijke administraties is onze belangrijkste rol adviseren, informeren en begeleiden, onze klanten wetend maken. Wij staan daarom ook 7 dagen per week klaar, ook in het weekend, dat is onze belofte en onze visie.

De administraties van onze klanten zijn in veilige en betrouwbare handen zijn zodat zij zich kunnen richten op hun eigen onderneming. Bij Admi Account zijn deze administraties in professionele handen, weten onze klanten wat kan en niet kan, wat mag en niet mag.

Neem contact op

Bedankt voor de inzending!

Over ons

“Ik ben nooit bang geweest om hard te werken, werken is mijn passie, mijn drive en mijn bestaansrecht”.

SINCE 2000

Admi Account helpt de Ondernemer te Onernemen

Nieuwsgierig?

CONTACT OPNEMEN
bottom of page