top of page

Administrateur gezocht M/V

Administrateur gezocht M/V

Admi Account BV, gevestigd in Lelystad en Aalsmeer, is een snelgroeiend dynamisch administratiekantoor. Door deze snelle groei zijn wij enthousiast op zoek naar een administrateur op parttime basis.

De persoon in kwestie zal zich voornamelijk bezighouden met de Inkomstenbelasting, loonadministratie, verwerking en BTW aangiftes.

Wat wij zoeken:

– Ervaring met het verwerken van administraties van A tot Z. – Diploma HBO niveau of MBO niveau 4 met relevante werkervaring. – Aanpak mentaliteit – Zelfstandig kunnen werken

Wat wij bieden:

– 32 uur per week – Marktconform salaris – Vakantiegeld – Dagen zelf in te delen

Wil jij meedenken met de organisatie, werken in een fijn team waar ieder persoon gelijk behandeld wordt en open communicatie een key woord is?

Wil jij mee naar evenementen om te netwerken voor Admi-Account BV, zo nu en dan genieten van een lunch verzorgt door Admi-Account BV en op feestdagen nog verrast worden met een box vol lekkers?

Elke dag met plezier naar je werk gaan, waar overigens zeker snel geschakeld dient te worden. Waar je zeker weet dat de tijd voorbij vliegt omdat er meer dan genoeg te doen is maar waar ook zeker rekening gehouden wordt met jou als persoon.

Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page